Antena 3 CNN Economic Auto Un poliţist din Dolj a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Un poliţist din Dolj a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Un poliţist din Dolj a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)
30 Mar 2010   •   09:41

A omorât o femeie cu maşină, în plină stradă, şi apoi a fugit de la locul faptei. Este isparava unui agent dintr-o comună doljeană. Întreaga scenă a fost suprinsă însă de camerele de supraveghere de la o staţie de carburanţi. Iar pe omul legii l-a mai trădat şi plăcuţa de înamtriculare, care rămas la locul accidentului. Acum, bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Imaginile suprind momentul în care femeia este aruncată cel puţin trei metri în aer. Bicicleta pe care se afla ajunge pe cealaltă parte a drumului, la zeci de metri distanţă.

Victima avea 51 de ani şi lucra în departamentul de resurse umane al Spitalului de Psihiatrie. Şoferul maşinii - chiar adjunctul şefului de post din comuna Piscu Vechi.

După impact, omul legii nu a avut curaj să oprească şi să-şi recunoască vina. După câteva minute şi-a dat seama că la locul accidentului a rămas plăcuţa de înmatriculare. S-a întors după ea, dar, când a văzut mulţimea adunată, a fugit din nou.

Acum, poliţistul este cercetat penal pentru ucidere din culpă. Analizele medicale vor stabili şi dacă era sau nu băut.



Antena 3

×
Subiecte în articol: politist masina omorat femeie fuga
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close