Antena 3 CNN Show Showbiz Boy George, eliberat din închisoare, după ce a sechestrat un norvegian

Boy George, eliberat din închisoare, după ce a sechestrat un norvegian

Boy George, eliberat din închisoare, după ce a sechestrat un norvegian
Sursa foto: Boy George
11 Mai 2009   •   14:23

Cântăreţul Boy George ar putea fi eliberat din închisoare chiar în cursul acestei săptămâni, cu toate că a efectuat doar patru din cele 15 luni de pedeapsă. Acesta a fost condamnat, la sfârşitul anului trecut, pentru sechestrarea şi lovirea unui bărbat norvegian, anunţă femalefirst.co.uk.

Este posibil ca celebrul cântăreţ să fie eliberat mai devreme, pe motiv de bună purtare. Potrivit conducerii închisorii, Boy George a lucrat la bucătăria penitenciarului şi nu a făcut probleme.

Pe de altă parte, deţinuţii susţincă muzicianul britanic a beneficiat de un tratament preferenţial.

În vârstă de 47 de ani, cântăreţul, pe numele real George O'Dowd, a fost găsit vinovat de sechestrarea şi lovirea norvegianului Audun Carlsen, de 29 de ani.

Norvegianul fusese invitat la domiciliul lui Boy George pentru a poza nud pentru o serie de fotografii erotice. La sosirea acestuia, artistul, ajutat de un complice, i-a pus cătuşe şi l-a legat de un inel metalic bine înfipt în peretele camerei lui. Apoi, bărbatul a fost lovit de mai multe ori şi a fost numit "târfă".

Boy George a recunoscut că l-a legat pe bărbat, dar a susţinut că nu l-ar fi lovit. Carlsen pretinde că a fost sechestrat şi lovit deoarece nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu cântăreţul. Boy George a mai fost arestat în 2005 pentru posesie de cocaină.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: inchisoare eliberare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close