Antena 3 CNN Show Showbiz Imagini în exclusivitate cu "Peace", noul clip Depeche Mode în care joacă Maria Dinulescu

Imagini în exclusivitate cu "Peace", noul clip Depeche Mode în care joacă Maria Dinulescu

Actriţa Maria Dinulescu joacă rolul principal în "Peace", cel mai nou videoclip al britanicilor de la Depeche Mode, care a fost filmat în România. "Peace" este al doilea extras pe single de pe albumul "Sounds of Universe". Lansarea oficială a videoclipului va avea loc pe 15 iunie, la Londra.

Imagini în exclusivitate cu "Peace", noul clip Depeche Mode în care joacă Maria Dinulescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2009   •   21:00

Maria Dinulescu joacă rolul unui soldat care, întors din armată, este nevoit să lupte cu greutăţile vieţii. Este prima actriţă româncă distribuită într-un videoclip al unei formaţii atât de cunoscute pe plan internaţional, cum este Depeche Mode. "Adio", videoclipul formaţiei Gaz pe foc din 2001 şi "Starcrossed", cel al trupei irlandeze Ash sunt alte două cipuri în care a mai apărut Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu a jucat în filme de mare succes, printre care se numără scurtmetrajul "Trafic", regizat de Cristian Mitulescu. Alte filme cunoscute în care a jucat actriţa sunt "California Dreamin'" şi "Poveste de la scara C" regizate de regretatul Cristian Nemescu, şi în "Pescuit sportiv" al lui Adrian Sitaru. Pentru cel din urmă rol a câştigat premiul "Cea mai bună actriţă" la Festivalul de la Buenos Aires.

×
Subiecte în articol: Depeche Mode Maria Dinulescu
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close