Antena 3 CNN Show Showbiz Miss California şi-ar putea pierde titlul pentru că nu este de acord cu căsătoria între homosexuali

Miss California şi-ar putea pierde titlul pentru că nu este de acord cu căsătoria între homosexuali

Miss California şi-ar putea pierde titlul pentru că nu este de acord cu căsătoria între homosexuali
Sursa foto: miss california
12 Mai 2009   •   13:02

Furtună în lumea reginelor frumuseţii din Statelor Unite: Miss California şi-ar putea pierde titlul deoarece... nu este de acord cu căsătoriile între homosexuali. Deocamdată, regina îşi păstrează coroana, dar oficialităţile din California i-au desemnat deja o înlocuitoare, pentru orice eventualitate.

Carrie Prejean a reprezentat cu cinste California la concursul pentru Miss USA, unde s-a clasat pe locul doi. Dar frumoasa de 21 de ani a declanşat, fără să vrea, un uriaş scandal când a răspuns, cu sinceritate, la provocarea unui membru al juriului.

Homosexual declarat, acesta dorea să ştie ce crede Carrie despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

?În ţara mea şi în familia mea... eu cred că o căsătorie trebuie încheiată doar între bărbat şi femeie. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar asta este părerea mea? a răspuns atunci Miss California.

Cele câteva vorbe au aruncat-o pe Carrie în centrul furtunii. Grupările tradiţionaliste au adoptat-o ca purtătoare de cuvânt, în timp ce homosexualii şi apărătorii drepturilor lor au criticat-o şi au început să-i caute şi alte păcate. Pe care n-au întârziat să le şi găsească: pe când era minoră, Miss California pozase topless iar mai târziu îşi făcuse implanturi cu silicon.

Soarta ei este acum în mâinile lui Donald Trump, proprietarul concursului Miss USA. Iar pentru cazul în care Trump îşi va repeta faimoasa replică din "Ucenicul" - "Te dau afară" - californienii au desemnat-o pe Tami Farrell, situată pe locul doi la concurs, drept potenţială nouă Miss. Organizatorii au precizat, însă, că deşi nu împărtăşesc opiniile lui Carrie Prejean, aceasta avea tot dreptul să le exprime.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close