Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Zăvoranu a pierdut procesul civil cu mama sa. Vedeta vrea să intenteze un nou proces penal (VIDEO)

Oana Zăvoranu a pierdut procesul civil cu mama sa. Vedeta vrea să intenteze un nou proces penal (VIDEO)

Oana Zăvoranu a pierdut procesul civil cu mama sa. Vedeta vrea să intenteze un nou proces penal (VIDEO)
Sursa foto: Oana Zavoranu
16 Apr 2009   •   13:02

Oana Zăvoranu nu se dă bătută. După ce a pierdut definitiv procesul civil intentat în urmă cu trei ani mamei sale, Marioara, vedeta susţine că i-a pregătit unul nou-nouţ, de data aceasta penal. Anunţul a fost făcut în emisiunea ?Un şou păcătos? de la Antena 1.

"După trei ani de la recursul depus de avocaţii mei, mama mea a reuşit să câştige procesul. Recursul meu a fost a amânat, iar mama a avut parte de un cadou de Paşte. Ceea ce nu ştie este că şi eu am o surpriză de Iepuraş pentru ea: un proces penal nou-nouţ pe care i l-am intentat azi", a spus Oana.

"De ce am început cu procesul civil şi nu cu cel penal? Pentru că un proces civil este mult mai greu decât un penal şi penalul suspendă civilul. În plus, nu aveam nici actul cu care să dovedesc ?matrapazlâcuruile? pe care le-a făcut mama împreună cu distrinsa notăriţă pe la spatele meu?, a adăugat vedeta.



Miercuri, Curtea de Apel a respins recursul pe care Oana l-a depus împotriva sentinţei prin care mama sa fusese declarată administrator pe toate bunurile deţinute de tatăl vedetei, Nicolae.

În 2000, tatăl Oanei Zăvoranu a murit, lăsând în urmă o avere impresionantă. 75% din moştenire i-a revenit mamei, iar fiicei, restul de 25%.

La vremea respectivă, Oana a semnat un act notarial prin care era de acord ca afacerile familiei să rămână în administrarea mamei sale. Potrivit declaraţiilor vedetei, ea nu ştia că în timpul vieţii mamei sale nu mai avea dreptul asupra moştenirii. În consecinţă, Oana a deschis primul procesul pentru a anula actul de succesiune.

Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close