Antena 3 CNN Show Showbiz Unde a fost îngropat Michael Jackson? Trupul megastarului nu a fost transportat la Forest Lawn

Unde a fost îngropat Michael Jackson? Trupul megastarului nu a fost transportat la Forest Lawn

Unde a fost îngropat Michael Jackson? Trupul megastarului nu a fost transportat la Forest Lawn
Sursa foto: Michael Jackson
08 Iul 2009   •   14:45

Misterul contiuă în cazul morţii lui Michael Jackson. După ceremonia publică de omagiere a acestuia, trupul neînsufleţit al megastarului nu a fost transportat nici la cimitirul Forest Lawn, nici la ferma Neverland, arată tmz.com.

Până în prezent, locul în care Michael Jackson a fost sau urmează să fie înmormântat nu a fost făcut public.

Jurnaliştii de la TMZ au intrat în posesia unei copii a certificatului de deces al lui Michael Jackson şi au aflat că cimitirul Forest Lawn apare la rubrica "antreprenor pompe funebre".

Potrivit certificatului de deces, cimitirul Forest Lawn a fost ales ca locaţie "temporară" pentru păstrarea trupului neînsufleţit. Tot acolo, a fost şi îmbălsămat trupul megastarului.

Se pare că certificaul a fost completat de sora lui Michael, La Toya Jackson. La rubrica "reşedinţă" acesta a menţionat adresa vilei din Encino a părinţilor starului. În acest certificat de deces, cauza morţii nu este specificată.

Milioane de fani şi-au luat rămas bun, marţi seară, de la cel care a uimit o lume întreagă cu talentul său, în cadrul unei ceremonii grandioase. Televiziunile din toată lumea au transmite în direct ceremonia, funeraliile lui Michael Jackson devenind astfel cele mai urmărite din lume, depăşindu-le pe cele ale "regelui" Elvis Presley sau ale prinţesei Diana.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson înmormântare
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close