Antena 3 CNN Show Tabloid Michael Jackson ar fi încă în viaţă şi "se dă" drept o victimă a unui incendiu - VIDEO

Michael Jackson ar fi încă în viaţă şi "se dă" drept o victimă a unui incendiu - VIDEO

Michael Jackson ar fi încă în viaţă şi "se dă" drept o victimă a unui incendiu - VIDEO
11 Mai 2010   •   14:26

Un website susţine că Michael Jackson este încă în viaţă şi că este ?deghizat? într-o victimă a unui incendiu, relatează The Sun. Site-ul web menţionat are parte zilele acestea de trafic intens, nu mai puţin de un milion de accesări pe zi.

Conform zvonurilor de pe net, care au apărut şi pe Facebook şi YouTube, regele muzicii pop ar apărea la televizor în cadrul unor talk-show-uri, sub numele de Dave Dave, în vârstă de 33 de ani, un bărbat care are chipul desfigurat în urma unui incident cu tatăl său, care i-a dat foc.

Scenariul ar putea părea incredibil, însă un forumist susţine că ?nu există îndoială, Michael Jackson este încă în viaţă. Avem dovezi, şi acum vrem să le arătăm tuturor?.

Dave s-a născut în Brooklyn, New York. În 1983, la doar şase ani, el a fost agresat serios de tatăl său. În încercarea de a se răzbuna pentru că a pierdut custodia copilului, tatăl lui Dave a turnat kerosen peste băiatul său şi i-a dat foc. Charles Rothenberg a fost închis şase ani pentru fapta sa.

Biatul a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului. A supravieţuit ca prin minune însă a rămas cu cicatrici groaznice.

Mama sa, Marie, a organizat o excursie la ferma lui Michael Jackson, Neverland, iar legenda pop l-a luat pe băiat sub aripa sa.

?S-a împrietenit cu mine. M-a primit în viaţa sa, un lucru pe care Michael îl făcea foarte rar?, a declarat Dave. Dave a apărut anul trecut la emisiunea lui Larry King unde a vorbit despre Michael Jackson.

Însă, după emisiune au apărut mai multe zvonuri care s-au transformat într-o adevărată isterie pe internet şi a devenit un subiect important de discuţie pe michaeljacksonhoaxforum.com.

Mulţi bloggeri au susţinut în urma show-ului că vocea lui Dave se aseamănă uimitor de bine cu cea a starului american şi au remarcat că ochii săi şi-au schimbat culoarea din verzi în căprui

Cicatricile sale faciale ar fi o acoperire perfectă pentru trăsăturile alterate de operaţiile estetice ale lui Jackson. Fragmente din emisiunea lui Larry King au fost postate pe YouTube şi analizate de internauţi care au analizat iar şi iar asemănările lui Dave Dave cu Michael Jackson.

DAVE DAVE, LA EMISIUNEA LARRY KING LIVE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close