Antena 3 CNN Timp liber Bărbaţii care pun pe fugă femeile

Bărbaţii care pun pe fugă femeile

Bărbaţii care pun pe fugă femeile
29 Iul 2015   •   20:57

O relaţie cu un bărbat nesigur va avea aproape întotdeauna un final nefericit deoarece acesta va evita orice tip de angajament, nu îşi va asuma niciun risc şi nu va avea niciodată încredere în partenera lui. La polul opus însă întâlnim narcisistul.

Sunt acele persoane focalizate pe propria persoană, pe nevoile lor. Ei vor avea tendinţa să ignore nevoile partenerei, vor avea tendinţa să nu facă compromisuri, să ţină cont doar de dorinţele lor. Prin urmare într-o astfel de relaţie te poţi simţi neglijată, te poţi simţi neînţeleasă, pentru că ei sunt incapabili de empatie.

Bărbaţii leneşi sunt cei care nu au niciun fel de ambiţii sau ţeluri în viaţă. Aceştia aşteaptă ca lucrurile să se întâmple de la sine, şi nu vor depune niciodată vreun efort pentru ca relaţia lor să progreseze. În aceeaşi categorie intră şi tipul de bărbat "baiatul mamei"-

Pot apărea mari probleme în relaţia de cuplu mai ales când partenera caută independenţă şi putere în acest bărbat. Vor fi foarte mari dificultăţi în ceea ce priveşte graniţele stabilite de el cu mama sa şi poţi ajunge să te simţi invadată.

Dacă băiatul mamei e suficient de responsabil, inteligent şi şi-a câştigat o carieră singur şi este capabil să ducă mai departe ce a făcut mama, atunci da. Dar dacă nu poate să stea pe picioarele lui, atunci nu.

Nu este nevoie să spunem că o relaţie cu un bărbat căsătorit sau cu unul afemeiat nu este de dorit. Pe lângă problemele morale pe care le implică, femeia va ajunge să se simtă singură şi se va sătura să fie mai mereu pe locul doi. Însă şi cu bărbaţii agresivi lucrurile stau aproape la fel. 

Bărbaţii cărora le place să judece încontinuu şi bărbaţii cărora le place să fie întreţinuţi sunt alte două tipologii de evitat. Ei ajung să se agaţe de parteneră, să o investească pe ea să ia decizii, să îi îndeplinească dorinţele, pentru că pur şi simplu el a învăţat despre el că nu poate de unul singur şi astfel într-o astfel de relaţie poţi deveni obosită să faci tu totul.

Nu trebuie să aşteptaţi să găsiţi bărbatul perfect. Trebuie doar să căutaţi un partener potrivit nevoilor voastre.

Sfatul specialiştilor este ca, atunci când căutaţi un partener pentru o relaţie serioasă, gândiţi-vă în primul rând la ce NU vă doriţi de la un bărbat.

×
Subiecte în articol: barbati femei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close