Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ciutacu: Vântu m-a rugat să transmit că e onorat de adresa de mail a lui Badea (VIDEO)

Ciutacu: Vântu m-a rugat să transmit că e onorat de adresa de mail a lui Badea (VIDEO)

Ciutacu: Vântu m-a rugat să transmit că e onorat de adresa de mail a lui Badea (VIDEO)
02 Iun 2010   •   21:45

?Voi începe cu un anunţ important pentru ţară?, a spus, miercuri, Victor Ciutacu în debutul emisiunii Vorbe Grele de la Antena 2. ?Domnul Sorin Ovidiu Vântu mi-a făcut onoarea să se uite aseară la emisiunea mea, m-a sunat astăzi dimineaţă şi mi-a spus că în urma unui amplu proces de gândire, Patriarhul Daniel este inamovibil, motiv pentru care, după ce-l pune preşedintele României pe Mircea Badea trebuie să mă gândesc la altă funcţie în statul român pentru că nu mă pot atinge de dregătoria preafericitului Daniel. Domnul Vântu m-a rugat să vă transmit dumneavoastră şi lui Mircea Badea că este onorat că adresa de mail a lui Mircea Badea este [email protected] şi că în această seară un băiat de la IT de la Realitatea îi va face o adresă de mail domnului Vântu care va fi mirceabadea@ceva şi toate mail-urile pe care le va primi de la gagici i le forwardează lui Mircea Badea?, a declarat Victor Ciutacu.

Jurnalistul a transmis acest mesaj în cadrul emisiunii Vorbe Grele ca urmare a unui post apărut pe un blog, care susţinea că se află în posesia imaginii unui mesaj trimis de Victor Ciutacu lui Sorin Ovidiu Vântu. Astfel, realizatorul emisiunnii Vorbe Grele i-ar fi dat un forward mogulului cu un mesaj de la un cititor care îl propunea pe Mircea Badea în funcţia de preşedinte al României.

Până la urmă, misterul a fost elucidat după ce toată lumea a aflat că de fapt adresa de mail ?sorinovidiuvâ[email protected]? îi aparţine lui Mircea Badea.



Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close