Antena 3 CNN Actualitate Cultură Imaginea României, promovată în PE, de elevi de la liceul de artă

Imaginea României, promovată în PE, de elevi de la liceul de artă

Imaginea României, promovată în PE, de elevi de la liceul de artă
Sursa foto: Foto: theeuropeancitizen.blogspot.com
de M.Z.    |    15 Mai 2013   •   20:15
Un grup de aproape 30 de elevi de la Colegiului Naţional de Artă “Dinu Lipatti" şi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza" au promovat imaginea ţării în Parlamentul European, marţi, cu ocazia zilei tinerilor artişti din România.
 
Elevii şi-au dus în clădirea PE talentul muzical, dar şi pe cel artistic, mai multe tablouri stând dovadă în acest sens.
 
"Mi-am dorit să organizez acest eveniment tocmai pentru ca noi, cei care ne desfăşurăm activitatea aici, la Bruxelles, să avem posibilitatea de a admira lucrările şi talentul copiilor din România. Pentru mine, ca membru în Comisia de Cultură şi Educaţie, din PE, a fost un privilegiu să pot găzdui, încă o dată, cu mândrie, tinerii noştri înzestraţi cu aptitudini deosebite, ce reprezintă în aceeaşi măsura viitorul României dar şi al Europei", a declarat europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, organizatorul evenimentului, potrivit unui comunicat de presă.
 
"Cred că rezultatele lor obţinute prin efort şi muncă imensă, depusă în fiecare zi, sub îndrumarea profesorilor, demonstrează, încă o dată Europei, faptul că România are valori incontestabile", a conchis Ramona Mănescu.

 

×
Subiecte în articol: ramona manescu elevi romani
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close