Antena 3 CNN Actualitate Cultură Prezentatoare TV acuzată de asasinarea patronului după ce a fost concediată (VIDEO)

Prezentatoare TV acuzată de asasinarea patronului după ce a fost concediată (VIDEO)

Prezentatoare TV acuzată de asasinarea patronului după ce a fost concediată (VIDEO)
Sursa foto: elena skordelli
22 Feb 2010   •   16:46

O faimoasă prezentatoare TV din Cipru a fost acuzată că a pus la cale un plan de asasinare a fostului ei şef, după ce acesta a concediat-o, potrivit site-ului SkyNews.

Mogulul media Andis Hadjicostis, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcat letal în faţa casei sale din Nicosia, în data de 11 ianuarie, de un bărbat mascat. Asasinul a reuşit să scape cu o motocicletă. Hadjicostis era proprietarul Dias, cel mai mare grup media din Cipru.

Elena Skordelli, în vârstă de 43 de ani, acuzată de uciderea mogulului, a fost angajată la Dias ca prezentatoare de ştiri, fiind concediată cu puţin timp înainte de moartea patronului.

Mai mult, femeia este suspectată că a pus la cale un plan prin care urma să preia conducerea imperiului media deţinut de Hadjicostis. Skordelli ar fi oferit asasinilor slujbe pe viaţă la staţia TV.

Familia fostei prezentatoare TV deţine o cotă de 20% Sigma, un post de televiziune care face parte din grupul media Dias.

Starul TV împreună cu fratele ei, Tassos Krasopoulos, şi un alt bărbat sunt acuzaţi de crimă cu premeditare, însă toţi cei trei resping acuzaţiile.

Procesul, programat pentru luni, a fost amânat pentru câteva zile pentru că unul dintre acuzaţi este internat în spital.

Poliţia încă îl caută pe asasinul plătit, despre care se crede că a părăsit insula.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: prezentatoare media asasinare
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close