Antena 3 CNN Actualitate Cultură Soprana Angela Gheorghiu: Am câteva proiecte în România. Vreau să vin cât mai repede la Bucureşti

Soprana Angela Gheorghiu: Am câteva proiecte în România. Vreau să vin cât mai repede la Bucureşti

Soprana Angela Gheorghiu: Am câteva proiecte în România. Vreau să vin cât mai repede la Bucureşti
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   23:46

Cea mai faimoasă româncă a planetei, soprana Angela Gheorghiu, a dezvăluit, luni seara, la Antena 3, că are câteva proiecte în România, motiv pentru care urmează să se întoarcă de la Londra, oraş în care trăieşte de 20 de ani.

"Vreau să vin cât mai repede la Bucureşti, pentru că am câteva proiecte în România, dar nu vreau să divulg acum", ne-a dezvăluit soprana Angela Gheorghiu, în direct de la Londra, la emisiunea Sinteza Zilei", de la Antena 3.
 
Până atunci însă, iubitorii operei trebuie să ştie că, începând din septembrie, va avea loc transmiterea în direct, în cinematografe din întreaga lume, a trei opere în care Angela Gheorghiu e parte principală.

"Pe 28 septembrie, se va juca piesa Faust, va fi o transmisie în toată lumea. Eu sunt foarte mulţumită că în mai puţin de o lună, sunt trei opere în care eu joc rolul principal", a spus Angela Gheorghiu.

 


Şi pentru luna octombrie, soprana a mai pregătit o surpriză. Atunci se va lansa un album, un omagiu adus Mariei Callas, care va avea două videoclipuri de promovare. Antena 3 a difuzat, în exclusivitate şi în premieră, fragmente din videoclipul "Omagiu Mariei Callas".
 
Urmăreşte, mai jos, o reclamă cu Angela Gheorghiu, în care soprana promovează o campanie a Royal Opera House.
 


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close