Antena 3 CNN Timp liber Cum alegi bărbatul potrivit pentru tine, în funcţie de culoare ochilor. Ce secrete ascund

Cum alegi bărbatul potrivit pentru tine, în funcţie de culoare ochilor. Ce secrete ascund

Cum alegi bărbatul potrivit pentru tine, în funcţie de culoare ochilor. Ce secrete ascund
05 Sep 2015   •   11:43

Inca din copilarie ni se impregneaza in minte anumite caracteristici ale oamenilor in functie de culoarea ochilor lor. Am retinut aceste caracteristici si am facut un soi de glume pe seama lor.

Totusi, parintii sau bunicii nostri care ne-au adus la cunostinta aceste detalii, nu se inselau in privinta caracteristicilor pe care le au oamenii in functie de culoarea ochilor lor.

Afla cum alegi barbatul potrivit pentru tine, in functie de culoarea ochilor si ce secrete ascund acestia:

Ochii verzi.

Barbatii cu ochii verzi dau dovada de o inteligenta rara. Sunt persoane foarte ambitioase si obtin tot ce isi propun de-a lungul vietii.
Foarte optimisti din fire, acestia mizeaza pe pozitivitate inainte de orice, astfel reusesc tot ce si-au propus.
Cand vine vorba despre relatii amoroase, acestia nu prea investesc timp si sentimente. Iubesc ideea de familie insa nu depun nici un fel de efort pentru a-si intemeia una. 

Barbatii cu ochii verzi sunt persoane egoiste si pun binele propriu inaintea tuturor, iar sinceritatea lor lasa de dorit.

Ochii negri si caprui. Barbatii cu ochii caprui sunt cuceritori innascuti. Iubesc femeia, iubesc sexul, iubesc frumosul. 

Mint foarte des, insa o fac frumos si doar pentru a obtine ceva. 

Cand vine vorba despre cariera, acestia se implica foarte mult si depun foarte mult efort pentru a obtine tot ce isi doresc. 

Iubesc ideea de familie si dau totul pentru a-si intemeia una. Atunci cand au copii, acestia sunt mai mult decat parinti pentru copiii lor, sunt prieteni si sprijin pentru acestia.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close