x close

Fii alături de noi!

Actorul care a dat glas personajului Boba Fett din "Star Wars" a murit

de G.S.   •   03 Ian 2016   •   17:44
Actorul care a dat glas personajului Boba Fett din "Star Wars" a murit 416
Actorul Jason Wingreen, care a asigurat vocea personajului Boba Fett din filmul "Imperiul Contraatacă: Ediţie specială/ Star Wars: The Empire Strikes Back", a decedat la vârsta de 95 de ani.
Galaxia "Star Wars" a suferit o pierdere majoră după ce actorul Jason Wingreen, cunoscut pentru că a asigurat vocea vânătorului de recompense Boba Fett, a decedat, scrie Huffington Post, conform Mediafax.
Jason Wingreen a murit în reşedinţa sa din Los Angeles, în ziua de Crăciun, după cum a declarat fiul actorului, Ned, pentru publicaţia The Hollywood Reporter.
Jason Wingreen este cunoscut şi pentru interpretarea lui Harry, barmanul din serialul "All in the Family". De asemenea, acesta a jucat în numeroase producţii celebre, între care "The Twilight Zone", "Matlock", "Star Trek" şi "Seinfeld".
Însă cel mai cunoscut rol interpretat de acesta este Boba Fett din filmul "Imperiul Contraatacă: Ediţie specială/ Star Wars: The Empire Strikes Back", din 1980, deşi nu s-a ştiut până în anul 2000 că acest artist i-a asigurat vocea celebrului personaj. 
 
Potrivit actorului, pentru acest rol i-au fost necesare doar zece minute de muncă, artistul nefiind creditat la acel moment pentru această interpretare. Totodată, Wingreen a precizat că iniţial a susţinut, fără succes, o audiţie pentru a-l interpreta pe Yoda în "Star Wars: The Empire Strikes Back".
Potrivit Entertainment Weekly, actorul a declarat că a trăit "o viaţă liniştită şi paşnică" până să se afle că el este cel care l-a interpretat pe Boba Fett. Ulterior, "scrisorile (de la fani, n.r.) nu s-au mai oprit niciodată".
 
poza

Show

O vedetă din România a intrat în baia unui restaurant. A făcut imediat o fotografie. Ce era acolo

Adelina Pestrițu  ține în permanență legătura cu fanii de pe contul de socializare. Vedeta posteaza pe Facebook imagini din vacanță, de la plajă sau de la diverse evenimente la care participă....

29 Mai 2016  •  21:17

sati