Antena 3 CNN Timp liber Film Doliu în lumea filmului! Actriţa Theresa Saldana a murit la 61 de ani

Doliu în lumea filmului! Actriţa Theresa Saldana a murit la 61 de ani

Doliu în lumea filmului! Actriţa Theresa Saldana a murit la 61 de ani
Sursa foto: Foto: alchetron.com
08 Iun 2016   •   09:27

Actriţa americană Theresa Saldana, cunoscută din filmul 'Raging Bull' (1980) şi din serialul de televiziune 'The Commish', a murit la 6 iunie la vârsta de 61 de ani, a informat ziarul Los Angeles Times citând surse ale familiei.

Theresa Saldana este cunoscută şi pentru a fi supravieţuit unui atac al unui fan obsedat de ea, care a înjunghiat-o de peste zece ori în 1982 la Los Angeles. După atacul suferit, actriţa a făcut campanie pentru a conştientiza populaţia despre riscurile la care sunt expuse vedetele din lumea spectacolului în faţa celor care le hărţuiesc.

Născută în 1954 la New York, Saldana a jucat în filme ca 'I Wanna Hold Your Hand' (1978) şi 'Raging Bull', celebrul film asupra campionului de box realizat de Martin Scorsese, cu Robert De Niro în rolul principal, şi în care actriţa o interpreta pe soţia personajului jucat de Joe Pesci.

Ea s-a orientat ulterior spre televiziune şi a jucat în mai multe seriale, uneori episodic, precum 'T.J. Hooker,' 'Matlock', 'Cagney & Lacey', 'Falcon Crest' şi 'MacGyver.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: doliu in lumea filmului
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close