Antena 3 CNN Timp liber Film Doliu în lumea vedetelor! O actriță a murit la doar 46 de ani

Doliu în lumea vedetelor! O actriță a murit la doar 46 de ani

Doliu în lumea vedetelor! O actriță a murit la doar 46 de ani
Sursa foto: Foto: youtube.com
16 Noi 2018   •   16:14

Veste tristă în lumea showbiz-ului. Fosta iubită a rapperului P. Diddy s-a stins din viață, din cauza unei răceli. Kim Porter a murit la 47 de ani și avea patru copii. Actrița a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și au iubit-o. Vestea morții sale a venit ca un fulger pentru cei apropiați.

Kim Porter a murit la 47 de ani. Actrița a fost găsită fără suflare, joi, în locuința sa din Los Angeles. în ultima perioadă, fosta iubită a rapperului P. Diddy suferea de o formă de gripă care s-a agravat în pneumonie. „Diddy este devastat și șocat (…) El și Kim erau prieteni foarte apropiați și părinți, deși relația lor se terminase, erau o familie', a declarat un apropiat al rapperului, pentru revista People.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Kim Porter își sunase medicul înainte cu o zi să se stingă din viața și i-a spus că nu se simte tocmai bine. Cauza exactă a morții urmează să fie stabilită de medicii legiști în urma necropsiei.

Kim Porter și P. Diddy au avut o relație timp de 13 ani și au împreună trei copii: gemenele Jessie James and DLila, în vârstă de 11 ani, și Christian, de 20 de ani. Celebra actriță mai avea un fiu, Quincy, dintr-o altă relație cu producătorul Al B. Sure!, scrie Viva.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close