Antena 3 CNN Timp liber Film "Interstellar", marele câştigător la gala Empire Awards 2015

"Interstellar", marele câştigător la gala Empire Awards 2015

"Interstellar", marele câştigător la gala Empire Awards 2015
Sursa foto: foto: impawards.com
30 Mar 2015   •   14:40

Filmul "Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar" a fost desemnat câştigător la gala Empire Awards 2015. La gala organizată la Londra această peliculă regizată de Christopher Nolan a câştigat trei trofee importante, informează contactmusic.com. Interstelar s-a impus la categoria "cel mai bun film", iar Christopher Nolan s-a impus la categoria "cel mai bun regizor". De asemenea, cineastul britanic a fost recompensat cu Inspiration Award.

Andy Serkis şi Rosamund Pike au câştigat premiile pentru interpretare, impunându-se la categoriile "cea mai bună actriţă" şi "cel mai bun actor", pentru rolurile din filmele "Fata dispărută/ Gone Girl", respectiv "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes".
În timp ce Rosamund Pike era deja considerată marea favorită la acest trofeu, victoria lui Andy Serkis a reprezentat o mare surpriză, întrucât starul britanic i-a învins în această categorie pe Eddie Redmayne - laureatul Oscarului pentru cel mai bun actor din acest an - şi alţi câţiva actori de seamă, precum Benedict Cumberbatch, Richard Armitage şi Bradley Cooper.

Lungmetrajul "Kingsman: Serviciul secret" a fost desemnat cel mai bun film britanic, "The Imitation Game. Jocul codurilor" a fost ales cel mai bun thriller, iar pelicula "Paddington" a fost votată cea mai bună comedie. Lungmetrajul "Omul negru/ The Babadook" s-a impus la categoria "cel mai bun horror", iar pelicula "X-Men: Viitorul este trecut" a triumfat la categoria "cel mai bun film SF/ fantasy". Actorul Ralph Fiennes a fost recompensat cu Empire Legend, iar trofeul Empire Hero a fost acordat serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".

×
Subiecte în articol: film
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close