x close

Fii alături de noi!

Veste proastă pentru fanii serialului Friends. Anunțul făcut de unul dintre cei mai îndrăgiți protagoniști

de 16 Ian 2016   •   11:58
Veste proastă pentru fanii serialului Friends. Anunțul făcut de unul dintre cei mai îndrăgiți protagoniști 13
Matthew Perry, interpretul personajului Chandler din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", a anunţat vineri că nu va putea participa la înregistrarea episodului special, programată de NBC pentru luna februarie, din cauza repetiţiilor la spectacolul de teatru "The End of Longing...", scrie Mediafax.

Joi, postul de televiziune NBC a anunţat că actorii din serialul "Prietenii tăi/ Friends" se vor reuni luna viitoare, pentru prima dată după încheierea acestui show TV în 2004, pentru a înregistra un episod special sub forma unui tribut adus regizorului de comedie James Burrows, în vârstă de 75 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al actorului, "Matthew va înregistra ceva" ca tribut adus realizatorului Burrows, informează bbc.com.

"Cu alte cuvinte, aceasta nu va fi reunirea pe care o aşteptau oamenii", a spus Lisa Kasteler.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc, foştii colegi de platou ai lui Perry din serial, sunt aşteptaţi să ia parte la show-ul TV, care este programat să fie difuzat de NBC pe 21 februarie.

Matthew Perry este autorul şi va interpreta rolul principal în spectacolul de teatru "The End of Longing...", regizat de Lindsay Posner, care va avea premiera pe 2 februarie, la Londra. Comedia neagră, care marchează întoarcerea actorului pe scena West End din capitala britanică după 13 ani, urmăreşte patru personaje de vârstă mijlocie, care se întâlnesc într-o noapte, într-un bar.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.

poza

Actualitate

Descoperire incredibilă într-o mlaștină: „Are 2.000 de ani și e comestibil!”

Înainte de apariția frigiderelor oamenii depozitau alimentele în locuri cât mai reci. Un muncitor irlandez a descoperit de curând, într-o mlaștină, o bucată de unt solidificat, de 10...

27 Iun 2016  •  15:43

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati