Antena 3 CNN Timp liber Film Momentul mult așteptat de fanii Marvel a sosit. Când are loc premiera filmului „Deadpool 2” în România

Momentul mult așteptat de fanii Marvel a sosit. Când are loc premiera filmului „Deadpool 2” în România

Momentul mult așteptat de fanii Marvel a sosit. Când are loc premiera filmului „Deadpool 2” în România
Sursa foto: foto- Facebook
16 Mai 2018   •   10:57

Simpaticul supererou Deadpool revine pe marile ecrane în a doua peliculă a seriei cu acelaşi nume. Filmul a avut premiera la New York, unde vedetele din distribuţie au făcut spectacol pe covorul roşu. S-au ţinut de glume cu jurnaliştii şi au făcut poze cu fanii înfocaţi ai seriei.

 

Ryan Reynolds a venit împreună cu soţia sa, Blake Lively, la premiera peliculei "Deadpool 2", la New York. Asaltaţi de jurnalişti şi fani, cei doi s-au retras la un moment dat pentru a face un selfie.

În stilul simpaticului personaj pe care îl intrerpretează în film, actorul a făcut glume şi a recunoscut că nu se aştepta ca primul film al seriei să aibă un succes atât de mare.

 

 

„Cred că nimeni nu se aştepta ca "Deadpool" să aducă atâtea câştiguri. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, niciunul dintre noi. Pentru noi, scopul principal a fost de a ne acoperi costurile de producţie şi apoi ca vreun idiot de la FOX să spună "oameni buni, poate o să faceţi o continuare la un moment dat", a spus Ryan Reynolds. 

×
Subiecte în articol: România premiera
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close