Antena 3 CNN Timp liber Film O româncă, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu

O româncă, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu

O româncă, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță. Tatiana Maslany a strălucit pe covorul roșu
Sursa foto: Foto: Facebook.Tatiana Maslany
19 Sep 2016   •   08:57

Tatiana Maslany, care de doi ani este considerată marea favorită la premiile Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal datorită prestaţiei ei din serialul de succes “Orphan Black”, a luat în sfârșit mult râvnitul premiu în cea de-a 68-a ediție anuală a galei de decernare a prestigioselor trofee, ce a avut loc duminică seara, la Microsoft Theatre, în Los Angeles, SUA, scrie libertatea.ro.

După ce anul trecut premiul de cea mai bună actriță în rol principal într-o dramă i-a fost suflat de actrița Viola Davis, starul din „How to Get Away With Murder”, românca, în sfârșit, și-a luat revanșa și a plecat acasă cu prestigiosul trofeu pentru rolul din serialul de succes “Orphan Black”, unde aceasta interpretează într-un mod remarcabil nu mai puțin de 12 clone.

Talentul ei a fost lăudat şi apreciat din 2013 şi de criticii de la marile publicaţii americane, precum New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close