Antena 3 CNN Timp liber Film Rușii i-au făcut o ofertă surprinzătoare lui Leonardo DiCaprio

Rușii i-au făcut o ofertă surprinzătoare lui Leonardo DiCaprio

Rușii i-au făcut o ofertă surprinzătoare lui Leonardo DiCaprio
19 Ian 2016   •   14:45

Studioul cinematografic Lenfilm din Rusia a răspuns declaraţiei prin care Leonardo DiCaprio a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să interpreteze o personalitate rusă şi a oferit starului hollywoodian rolul principal într-un film dedicat liderului comunist Vladimir Lenin, informează sputniknews.com

Studioul cinematografic Lenfilm, al cărui sediu se află la Sankt Petersburg, i-a oferit lui DiCaprio şansa de a-l interpreta pe Vladimir Lenin, în tinereţe, într-un film dedicat revoluţionarului comunist. Recent, starul hollywoodian a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei germane Die Welt faptul că şi-ar dori să îi interpreteze pe Lenin, Rasputin sau chiar pe actualul preşedinte al Rusiei, Vladimir Putin.

"Întotdeauna e interesant să faci filme. Leonardo DiCaprio este adeseori comparat cu Lenin, în anii lui de tinereţe. Avem suficiente scenarii şi obiecte de recuzită pentru a recrea epoca în care a avut loc Revoluţia", a declarat Valeri Karlov, purtătorul de cuvânt al Lenfilm, pentru Baltika FM.

Lenfilm este cel mai vechi studio cinematografic din Rusia şi a fost înfiinţat în 1914, atunci când un comitet militar din Sankt Petersburg a început să producă filme. În 1918, studioul s-a extins, devenind Comitetul pentru Film din Sankt Petersburg, şi a deschis apoi 68 de cinematografe pe teritoriul Rusiei. După alte două decenii, şi-a schimbat denumirea, adoptând numele actual - Lenfilm.

Duminică, DiCaprio a spus că i-ar plăcea să îl interpreteze pe Vladimir Putin într-un film.

"Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar plăcea să-l joc", a spus Leonardo DiCaprio.

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close