Antena 3 CNN Timp liber Film Veste senzațională pentru fanii Star Wars. Urmează un nou film

Veste senzațională pentru fanii Star Wars. Urmează un nou film

Veste senzațională pentru fanii Star Wars. Urmează un nou film
23 Iun 2016   •   16:29

Înainte ca Luke să detoneze arma care a aruncat în aer Steaua Morţii şi înainte ca Prinţesa Leia să ascundă planurile secrete pentru bătălia de la staţia de luptă în R2-D2 şi să îl lase într-o lume deşartă înainte de a fi capturată, cineva a trebuit să localizeze şi să fure acele scheme.

Potrivit Entertainment Weekly, se pare că a fost un efort depus de o întreagă echipă.

Filmul "Rogue One: A Star Wars Story" explorează modul în care a ajuns Rebeliunea să deţină informaţii ce dezvăluie slăbiciunea fatală a super-armei Imperiului.

Este vorba despre un jaf care are loc pe un câmp de luptă, pe care fanii Star Wars şi l-au imaginat timp de aproape 40 de ani, fiind descris în intro-ul filmului din 1977, "Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranţă", care oferă doar câteva detalii pe tot parcursul său.

Regizorul noului film, Gareth Edwards, care a regizat în 2014 "Godzilla", va oferi fanilor piese lipsă din puzzle, care vor da sens întregii poveşti - dezvăluind personaje care nu au mai apărut niciodată în seria de filme epic ştiinţifico-fantastice, dar şi readucând în peisaj câteva dintre personajele clasice.

Cel care este confirmat şi va avea cel puţin o scenă în noua peliculă este nimeni altul decât Darth Vader.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Star Wars informatii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close