x close

Fii alături de noi!

Star Wars Episodul VIII Rogue One. Ce se întâmplă în noul episod

de 04 Ian 2016   •   17:55
Star Wars Episodul VIII Rogue One. Ce se întâmplă în noul episod 13
Foto: GadgetReport.ro
Primul Star Wars a fost lansat în 1977. De atunci s-au strâns şapte filme, toate blockbuster-uri, cu încasări de miliarde de dolari. Disney, care a preluat franciza Star Wars, vrea să transforme Războiul Stelelor într-o adevărată fabrică de bani. Compania vrea să lanseze câte un episod în fiecare an!

Potrivit GadgetReport.ro, Disney şi-a făcut un plan de afaceri care conţine cel puţin două noi episoade până în 2017. Episodul VIII, Rogue One, ce va fi lansat pe 18 decembrie 2016, va spune povestea piloţilor de pe navetele spaţiale X-Wing, care au apărut în episoadele IV, V şi VI.

Episodul va fi primul care se va rupe de la firul narativ al seriei, urmând să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars, mai scrie GadgetReport.ro.


poza

Actualitate

Alertă în Valea Jiului. La Mina Lonea cărbunele s-a autoaprins în subteran

Cărbunele dintr-un abataj al Minei Lonea, din Valea Jiului, s-a autoaprins în subteran, la faţa locului acţionând vineri mai mulţi salvatori mineri care au ca misiune izolarea zonei şi construirea unui...

29 Iul 2016  •  10:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

29 Iul 2016  •  10:20

sati