Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: "Ajung la benzinărie, mă aşez la coadă cu trei ciuco în braţe. În faţa mea, un străinez ...

Mircea Badea: "Ajung la benzinărie, mă aşez la coadă cu trei ciuco în braţe. În faţa mea, un străinez ...

Mircea Badea: "Ajung la benzinărie, mă aşez la coadă cu trei ciuco în braţe. În faţa mea, un străinez ...
23 Oct 2015   •   00:50

Mircea Badea a povestit, la "În gura presei", un episod care s-a petrecut astăzi, la o benzinărie, şi care l-a făcut să ajungă la concluzia că "nouă, românilor, ne place fundul celui din faţa noastră".

Badea a povestit, la Antena 3, că se afla într-o benzinărie, cu mai multe produse în braţe, pe care aştepta să le plătească la casă. Pentru că în faţa lui era un "străinez" nehotărât, Badea s-a aşezat la coadă la casă, aşteptând să plătească produsele. Însă a fost luat prin surprindere în momentul în care, odată ajuns în faţa vânzătorului, un alt bărbat îi sare în faţă, fentând coada.

Mircea Badea explică faptul că nu e pentru prima dată când i se întâmplă asta, la benzinărie, şi găseşte o explicaţie pe cât de logică, pe atât de amuzantă la acest lucru:

"Eu mă duc la benzinărie de cel puţin 3 ori pe zi. Am aşa, un fel de dependenţă benzinăristică. Acolo mă duc eu, nu mă duc la supermarketuri. Mă duc la benzinărie. Ştiu, cumpăr de două ori mai scump orice. Asta e, sunt de dreapta", începe Badea.

"Dar eu nu mă bag în fundul celui din faţă, când stau la coadă. Aţi observat că, atunci când staţi la coadă, e unu care se lipeşte de spatele dumneavoastră? (...) Mi se pare dizgraţios. Nu vreau să îi miros aluia băşinile. Şi probabil, lumea fiind obişnuită să stea presată la coadă, văzând un meltean cât un dulap cu geacă roşie care nu stă lipit de fesele străinului, s-o fi gândit că nu stă la coadă, ci pur şi simplu vizitează incinta", a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close