Antena 3 CNN Timp liber Fun Are 70 de ani si este inca virgina. "Nu am intretinut niciodata relatii intime cu barbati, doar ne-am sarutat!"

Are 70 de ani si este inca virgina. "Nu am intretinut niciodata relatii intime cu barbati, doar ne-am sarutat!"

Are 70 de ani si este inca virgina. "Nu am intretinut niciodata relatii intime cu barbati, doar ne-am sarutat!"
29 Iun 2017   •   16:33

Pam Shaw a trecut de 70 de ani este dansatoare de cabaret, este inca virgina. Britanica este de moda veche si nu este de acord cu sexul inainte de casatorie, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care mai este inca virgina si la aceasta varsta. Ea a pus mereu cariera mai presus de viata personala, iar gasirea unui sot nu a reprezentat o prioritate pentru ea.

"Barbatii m-au vazut in costumele pe care le purtam pe scena si au crezut ca le va fi usor. Dar, nu au avut niciodata relatii intime cu un barbat, doar ne-am sarutat. Am aparut in tinute sexy, dar asta se intampla doar pe scena", a declarat Pam.

Acum, Pam isi doreste sa gaseasca un barbat care sa ii puna inelul pe deget. Ea este hotarata sa nu renunte la principiile de o viata si spune ca nu ar accepta nici in ruptul capului sa isi piarda virginitatea cu un barbat cu care sa nu se casatoreasca inainte. 

×
Subiecte în articol: virgina ANI
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close