x close

Fii alături de noi!

Felix Rache prezintă noua adresă de email a lui Traian Băsescu. Coincidența ar fi prea mare!

de A.M.P   •   08 Mar 2016   •   13:38
Felix Rache prezintă noua adresă de email a lui Traian Băsescu. Coincidența ar fi prea mare! 482
Foto: facebook.com/Felix-Rache
Felix Rache a prezentat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, noua adresă de e-mail a lui Traian Băsescu, în contextul în care o glumă la adresa deputatului Cristian Rizea a prins contur în doar câteva ore de la postare.

“Nici n-am facut bine saptamana trecuta, la Antena 3, gluma cu adresa de mail a deputatului Cristian Rizea – cristian rizea legat @yahoo.com – ca in ziua aia l-au si legat pe Rizea. Mi-e si frica sa mai fac glume, sa nu fiu acuzat de amestec in treburile justitiei. Dar daca tot veni vorba, va mai spun si adresa de mail a lui Basescu: traian liniuţă pe jos basescu”, a scris Felix Rache pe Facebook.

 
L-au saltat din casuta de mailNici n-am facut bine saptamana trecuta, la Antena 3, gluma cu adresa de mail a...

Posted by Felix Rache on 8 Martie 2016poza

Actualitate

Decizie importantă luată de Pepsi în privința băuturilor sale. Consumatorii pot fi afectați

PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA, după eşecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AF...

28 Iun 2016  •  08:48

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati