Antena 3 CNN Timp liber Fun Horoscopul săptămânii 14-19 octombrie. Vești oribile pentru Raci

Horoscopul săptămânii 14-19 octombrie. Vești oribile pentru Raci

Horoscopul săptămânii 14-19 octombrie. Vești oribile pentru Raci
14 Oct 2017   •   20:20

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Va fi o săptămână activă din punct de vedere profesional. Casa a șaptea pune accentul pe ideea de dăruire, dar și pe aceea de a ştii cum să primeşti. Putem vorbi acum despre dragoste, despre muncă, familie sau prieteni. Jupiter îşi dă girul pentru ca aceste relații să crească și să-şi păstreze longevitatea.

Taur

Va fi o săptămână plină de iubire. Au muncit foarte mult şi au făcut paşi serioşi în dezvoltarea lor profesională. Chiar dacă atenţia pentru carieră rămâne constantă, accentul va cădea totuși mai mult pe problemele personale. Săptămâna aceasta, mai mult de jumătate din planete se află în Casa a 7-a, deci vor avea şansa să fie prezentate oamenilor cu iniţiativă şi cu bani.

Gemeni

Vor avea o săptămână norocoasă, bogată în romantism. Cariera lor va fi stabilă, astfel încât să-şi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum. Finanțele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câștiguri majore. Dacă nu sar calul în ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să le fie bine. Vor avea multe oportunități de socializare.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close