Antena 3 CNN Timp liber Fun Masca vs. Wolverine. Un meci de senzaţie care a înnebunit internetul

Masca vs. Wolverine. Un meci de senzaţie care a înnebunit internetul

Masca vs. Wolverine. Un meci de senzaţie care a înnebunit internetul
Sursa foto: Foto: zimbio.com
22 Aug 2015   •   18:15

Actorul australian Hugh Jackman şi starul hollywoodian Jim Carrey s-au imitat reciproc, în această săptămână, prin intermediul unor fotografii amuzante, pe care le-au publicat pe reţeaua de socializare Instagram, informează site-ul revistei New Musical Express.

 
Hugh Jackman a iniţiat această glumă, publicând, marţi, pe contul său de pe platforma online Instagram, o fotografie care îl prezintă pe starul australian în timp ce încerca să imite felul în care Jim Carrey rostea o frază celebră din filmul "Masca" - "Ssssmooooookin!" (clipul de sus).
 
"Jim Carrey, prietene, încerc să fac asta cât mai bine. În mod clar, ar trebui să rămân însă la replicile mele", a scris Hugh Jackman în textul care însoţeşte acea imagine.
 
Jim Carrey a reacţionat vineri, imitând, la rândul său, personajul Wolverine interpretat de Hugh Jackman, cu ajutorul unei fotografii în care actorul de comedie foloseşte diverse tacâmuri de bucătărie în locul celebrelor gheare ale acelui personaj cinematografic.

"Bună mişcare, Hugh Jackman! Acum, priveşte-mă cum fac praf cel mai mare rol al tău", a scris starul hollywoodian în textul publicat în partea de jos a imaginii.
 
În urma "interpretării" lui Jim Carrey, actorul Hugh Jackman s-a recunoscut învins de colegul lui de breaslă şi a publicat pe Twitter următorul mesaj: "Am fost învins clar de Jim Carrey! Bună treabă, amice!".
 

×
Subiecte în articol: replici rol internet viral mască
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close