Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Spuneți-i lui Iohannis că vă duceți special să-i faceți o bucurie Codruței. Și gata, vă lasă în pace

Mircea Badea: Spuneți-i lui Iohannis că vă duceți special să-i faceți o bucurie Codruței. Și gata, vă lasă în pace

Mircea Badea: Spuneți-i lui Iohannis că vă duceți special să-i faceți o bucurie Codruței. Și gata, vă lasă în pace
25 Apr 2018   •   00:08

Mircea Badea a intrat în direct la Sinteza Zilei și a făcut o serie de ironii la adresa lui Iohannis cu privire la mutarea ambasadei României din Tel Aviv la Ierusalim.

„Eu sunt absolut convins că domnul președinte Iohannis, după ce a stat de vorbă cu doamna Kovesi, și probabil și cu domnul Pantazi, în timp ce probabil acum se uită la noi pe un ecran mare și se dă cu țoacla prin sufragerie ca să repete următoarea ieșire la Arcul de Triumf, e bucuros că se duce Dragnea pentru că probabil i-a spus domnul Pantazi că un subiect clar care va fi abordat va fi găsirea și extrădarea rapidă a lui Schwarzenberg din Israel. Știți că aici, în România, e fugarul Scwarzenberg.. el, de fapt, nu părea deloc fugar.. părea stând liniștit la el în țară. Dar pentru noi e fugar”, a spus Badea. 

„Eu, în locul lui Dragnea,.. să-i fi spus.. măi spuneți-i lui Iohannis că vă duceți special pentru Schwarzenberg. Vreți să-i faceți o bucurie Codruței. Și gata, vă lasă în pace. E de acord cu orice. Uite ce se întâmplă.. condiția.. nu ni-l dă pe Schwarzenberg altfel decât dacă mutăm Ambasada la Ierusalim. Uite, îi pui problema așa”, a mai adăugat Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close