Antena 3 CNN Timp liber Fun News Magazine: Primari care şi-au greşit cariera

News Magazine: Primari care şi-au greşit cariera

News Magazine: Primari care şi-au greşit cariera
04 Oct 2015   •   14:21

Imagini senzationale cu primari care si-au gresit cariera. Se cred mari cantareti sau dansatori şi nu se feresc să se dea în spectacol... Judecati dumneavoastra daca le sta mai bine pe scena sau la primarie.

Primarul de la Timişoara se visează star rock. Cântă în public sau în privat, dar mereu are grijă ca imaginile să ajungă pe site-urile de socializare. Mai nou şi compune versuri şi se laudă că inspiraţia îi vine numai după ce revine din vacanţele exotice.

Dacă edilul Timişoarei se crede star, fostul edil de la Piatra Neamţ a ajuns fără voie în atenţia melomanilor şi nu numai. Lui Gheorghe Ştefan, zic Pinalti, i-a păsat însă foarte puţin pentru că şi-a ascuns sentimentele în aburii alcoolului.

Alţi foşti primari au vrut chiar să se asigure că activitatea lor din afara administraţiei va rămâne pentru posteritate. Este şi cazul lui Radu Mazăre, fostul edil al Constanţei. Actor, cântăreţ, faraon, vedetă în revistele pentru adulţi şi un iubitor al frumosului, întâi de toate, aşa cum singur s-a lăudat.


×
Subiecte în articol: News Magazine primari cariera
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close