Antena 3 CNN Timp liber Fun Test psihologic: Ghiceste in care dintre imagini nu se afla o familie

Test psihologic: Ghiceste in care dintre imagini nu se afla o familie

Test psihologic: Ghiceste in care dintre imagini nu se afla o familie
14 Apr 2018   •   11:05

Stiai ca relatiile sunt la fel de importante pentru sanatatea psihica precum dieta si sportul? Conform unui studiu, adultii izolati din punct de vedere social au acelasi risc de a dezvolta inflamatii in corp la fel ca cei care nu fac sport.

Iti sugeram a face acest test pentru a descoperi cum relatia ta cu familia si-a slefuit personalitatea.  Priveste cu atentie imaginea. Care familie crezi ca nu este una reala? Nu te gandi prea mult, mergi pe instinct.

Iata si raspunsurile:

Daca ai ales FAMILIA 1: Probabil nu esti o persoana orientata spre familie, cel putin nu in modul traditional. Iti tratezi prieteni ca pe o familie adevarata iar faptul ca ii ajuti te face fericita. Intotdeauna iti doresti sa aduci bucurie in viata cuiva. Poate ai crescut fara o fogura paterna puternica. Aceasta familie nu este una neaparat fericita, insa este una reala. Mama isi tine copilul de mana, protejandu-l de tatal nepasator. Nu iti doresti ca cei din jur sa creasca la fel ca tine, de aceea ai ales aceasta familie ca fiind cea falsa. Continuarea AICI.

 

 

×
Subiecte în articol: test familie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close