x close

Fii alături de noi!

Cum să dezactivezi funcția “seen” în Facebook Messenger

de G.S.   •   02 Mar 2016   •   18:38
Cum să dezactivezi funcția “seen” în Facebook Messenger 416
Foto: pixabay.com
Functia de "seen" pe Facebook este una relativ noua si deja face foarte multe probleme - aceasta permite utilizatorilor sa vada cand le-a fost citit mesajul, conform metropotam.ro.

In cazul utilizatorilor de Facebook Messenger care comunica utilizand un calculator, solutia este reprezentata de o mica aplicatie, o extensie intitulata Facebook Unseen, care se instaleaza in Chrome.

Aceasta functioneaza prin eliminarea liniei de cod care marcheaza mesajele ca fiind citite, atunci cand folositi Facebook Messenger.

Pentru cei care comunica folosind serviciul Facebook Messenger pe mobil sau tableta, solutia este instalarea aplicatiei Unread, din magazinul de aplicatii.
 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati