Antena 3 CNN Timp liber Horoscopul zilei de 27 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de 27 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscopul zilei de 27 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii
27 Apr 2015   •   08:25

Nativii mai multor zodii au de confruntat tensiuni in relatiile personale, fie cu persoana iubita, fie cu familia, fapt care le pun probleme serioase in concentrarea la locul de munca.

BERBEC - horoscopul zilei de 27 aprilie, luni

Berbecii se trezesc energici si optimisti astazi, insa o problema personala o sa le tulbure starea de bine. Desi au incercat sa inchida ochii in fata unor tensiuni personale, ignorandu-le, Berbecii isi dau seama ca fragilitatea unei relatii importante, cel mai probabil de familie, ar putea sa le genereze probleme majore. Cea mai buna abordare este a da cartile pe fata, a purta o discutie deschisa, dar cu multa diplomatie in ceea ce priveste alegerea cuvintelor.

TAUR - horoscopul zilei de 27 aprilie, luni

Taurii sunt cuprinsi astazi de un val emotional turbulent pe masura ce-si redefinesc valorile care-i ghideaza. Isi dau seama ca prioritatile lor s-au schimbat, iar acest fapt determina Taurii sa actioneze altfel decat sunt obisnuiti. De aici ar putea proveni niste tensiuni pe plan personal, posibil cu persoana iubita, cu un prieten apropiat sau cu o ruda draga. Nu este momentul potrivit sa actioneze brusc, indicat fiind sa isi acorde putin timp de adaptare lor insisi.

GEMENI - horoscopul zilei de 27 aprilie, luni

O experienta recenta a creat o ruptura la nivel emotional in ceea ce priveste nativii din Gemeni. Acest lucru le sporeste ingrijorarile pentru viitorul lor si al familiei. Spre norocul lor, orice probleme ar putea intampinat, stiu ca se pot baza pe sprijinul celor dragi, toti lucrand impreuna, laolata pentru a aplana orice tensiune, orice conflict. Totusi, ca sa treaca mai usor peste provocarile care-i asteapta, Gemenii ar trebui sa se inarmeze cu rabdare si sa asculte cu adevarat cele spus de oamenii dragi lor.

RAC - horoscopul zilei de 27 aprilie, luni

Racii se gandesc doar la un eveniment care urmeaza sa aiba loc si care-i influenteaza puternic in mod direct. Acest lucru ii face sa-si piarda concentrarea in mediul profesional, fiind mai putin eficienti astazi. Ar fi indicat daca Racii nu ar mai fi atat de critici cu privire la actiunile persoanelor dragi din jurul lor si daca ar constientiza ca si ei pot gresi oricand.

LEU - horoscopul zilei de 27 aprilie, luni

Leii incep ziua in forta si sunt cat se poate de hotarati sa-si duca la bun sfarsit planurile, mai cu seama pe plan profesional. Seara ar putea avea parte de o intalnire personala foarte importanta, motiv pentru care incearca sa scape mai repede de treburile pe care le au de facut. Astazi, Leii au o eficienta sporita, motiv pentru care vor reusi sa faca tot ce-si propun, ziua terminandu-se, in cazul lor, cu un puternic sentiment de multumire.

FECIOARA - horoscopul zilei de 27 aprilie, luni

Fecioarele isi cunosc foarte bine limitele, motiv pentru care stiu cum sa jongleze pentru a-si face treaba si a nu dezamagi. Dar, din pacate, sunt mai concentrati pe a nu dezamagi pe cineva din mediul lor profesional, sau o cunostinta nu tocmai apropiata, actionand in detrimentul unei relatii personale. Fecioarele ar trebui sa constientizeze ca apropiatii din viata lor sunt mult mai importanti decat crede orice om cu care nu au mari tangente.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close