Antena 3 CNN Timp liber Idei practice, care nu lovesc serios în buget, pentru redecorarea bucătăriei

Idei practice, care nu lovesc serios în buget, pentru redecorarea bucătăriei

Idei practice, care nu lovesc serios în buget, pentru redecorarea bucătăriei
11 Feb 2016   •   11:11

O alternativă perfectă pentru remodelare şi redecorarea bucătăriei este recondiţionarea mobilelor deja existente.

Dacă nu sunteţi complet mulţumiţi de cum arată bucătăria dumneavoastră sau pur şi simplu simţiţi nevoia de ceva nou, iată câteva idei practice.

Ţineţi totuşi cont că recondiţionarea mobilelor nu rezolvă toate problemele.

Cele mai vizibile părţi ale mobilei de bucătărie şunt uşile dulapurilor. Acestea pot fi acoperite cu diverse tipuri de folii, care sunt rezistente la uzură. Există o varietate de modele şi culori, astfel încât aveţi de unde alege.

Vreţi ceva clasic? Vă puteţi orienta către folia care imită lemnul de cireş, nuc sau chiar mahon. Dacă vreţi ceva excentric, puteţi alege folii cu aspect de piele de animal sau pene de păsări. E doar alegerea dumneavoastră.

De asemenea, puteţi schimba mânerele de la dulapuri şi sertare. Operaţiunea este una facilă şi aveţi destule opţiuni şi aici.

Puteţi folosi mânere tradiţionale sau unele ascunse atunci când spaţiile de depozitare sunt închise. Aceste mânere sunt construite dintr-o varietate de materiale, lemn, metal, ceramică şi sute de stiluri disponibile.

Creşteţi şi gradul de practicalitate al spaţiilor de depozitare, adăugând rafturi şi despărţitoare. Nu doar că vor arăta mai bine, ci vă vor face şi viaţa mai uşoară. Nu veţi mai pierde prea mult timp căutând ceea ce aveţi nevoie.

Dacă bugetul vă permite, puteţi pune în valoare mobilierul folosind spoturi de lumină. Mobila arată întotdeauna mai bine dacă este pusă în valoare inteligent şi nu este lăsată în umbră.

×
Subiecte în articol: mobila bucatarie
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close