Antena 3 CNN Timp liber Iubitorii de pisici din Slovenia se pot bucura de prima cafeanea din ţara, unde pot sta în compania acestora

Iubitorii de pisici din Slovenia se pot bucura de prima cafeanea din ţara, unde pot sta în compania acestora

Iubitorii de pisici din Slovenia se pot bucura de prima cafeanea din ţara, unde pot sta în compania acestora
28 Feb 2015   •   09:54

Iubitorii de pisici din Slovenia au, acum, la dispoziţie prima cafenea în care se pot bucura de compania unor feline prietenoase. Localul, creat după modelul unuia de la Viena, se bucură deja de mult succes, la doar câteva zile de la deschidere.

"Cat Caffe" se mândreşte cu faptul că este primul "local cu pisici" din întreaga regiune balcanică. Înainte de a-l deschide, patronul a vizitat o cafenea de acelaşi gen, de la Viena, s-a documentat temeinic şi în cele din urmă a angajat, pe lângă chelneri, şi câteva pisici cât mai simpatice. Acestea se plimbă sau pur şi simplu lenevesc printre mese sau pe mobile create special pentru ele şi se lasă, cu bunăvoinţă, mângâiate de clienţi.

Patronul are mare grijă de bunăstarea felinelor. Acestea sunt protejate printr-un regulament destul de sever dar acceptat fără probleme de toţi clienţii.

Nu este permis să tragi pisicile de coadă sau să le trezeşti din somn. Clienţii le pot poza numai fără flash, nu au voie să facă gălăgie, trebuie să se spele pe mâini la intrare şi, cel mai important, trebuie să trateze pisicile ca şi cum ar fi propriile lor animale de companie.

Vizitatorii nu au voie nici să-şi aducă pisicile de acasă. Motivul este de ordin sanitar: pisicile de la Cat Caffe sunt monitorizate regulat de un veterinar, dar trebuie ferite de orice virus adus de afară.





×
Subiecte în articol: slovenia cafenea pisici
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close