x close

Fii alături de noi!

Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   00:43
Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața 418
Cântărața Adele s-ar pregăti să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari, conform presei britanice. Cu hainele sale pentru mame "stilate", cântăreața de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă, scrie metronews.fr, potrivit agerpres.ro.
 
Revista Now scrie că Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012. 
 
Prin urmare, deși a postat în urmă cu câteva zile o fotografie pe Instagram, făcută în sala de sport, cântăreața nu intenționează să cedeze canoanelor lumii modei. 
 
În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului "25", Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană "60 Minutes".
 
"Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deși port 'o măsură mare'. Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?", a întrebat retoric artista.
 
poza

Actualitate

Marian Godină și mesajul care a înduioșat internetul

Marian Godină, polițistul haios din Brașov, a înduioșat internetul cu cea mai recentă postare pe Facebook. Fiind un mare iubitor de câini, iar vineri fiind ziua celui mai bun prieten al omului, Godină...

27 Aug 2016  •  09:04

poza

Show

Miliardarul Richard Branson a fost la un pas de moarte. „Viața mi-a trecut prin fața ochilor”

Celebrul miliardar Richard Branson, patronul companiei aeriene Virgin Air, a dezvăluit, recent, că a fost la un pas de moarte. Branson a suferit un grav accident cu bicicleta., informează...

26 Aug 2016  •  17:19

sati