x close

Fii alături de noi!

Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   00:43
Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața 418
Cântărața Adele s-ar pregăti să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari, conform presei britanice. Cu hainele sale pentru mame "stilate", cântăreața de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă, scrie metronews.fr, potrivit agerpres.ro.
 
Revista Now scrie că Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012. 
 
Prin urmare, deși a postat în urmă cu câteva zile o fotografie pe Instagram, făcută în sala de sport, cântăreața nu intenționează să cedeze canoanelor lumii modei. 
 
În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului "25", Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană "60 Minutes".
 
"Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deși port 'o măsură mare'. Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?", a întrebat retoric artista.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati