Antena 3 CNN Timp liber Muzică Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața

Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața

Adele se reinventează. Ce decizie a luat cântăreața
de M.Z.    |    19 Ian 2016   •   00:43
Cântărața Adele s-ar pregăti să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari, conform presei britanice. Cu hainele sale pentru mame "stilate", cântăreața de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă, scrie metronews.fr, potrivit agerpres.ro.
 
Revista Now scrie că Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012. 
 
Prin urmare, deși a postat în urmă cu câteva zile o fotografie pe Instagram, făcută în sala de sport, cântăreața nu intenționează să cedeze canoanelor lumii modei. 
 
În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului "25", Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană "60 Minutes".
 
"Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deși port 'o măsură mare'. Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?", a întrebat retoric artista.
 

×
Subiecte în articol: Adele
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close