Antena 3 CNN Timp liber Muzică Martin Garrix, cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, vine pentru prima dată în România

Martin Garrix, cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, vine pentru prima dată în România

Martin Garrix, cel mai tânăr superstar al muzicii electronice, vine pentru prima dată în România
09 Mar 2016   •   12:47

UNTOLD, cel mai bun festival din Europa, aduce o noua premiera in Romania: cel mai tanar superstar al muzicii electronice, MARTIN GARRIX! Acesta va urca pe scena alaturi de ARMIN VAN BUUREN, AFROJACK, HARDWELL si de cel care l-a inspirat sa devina DJ, scriu stirileprotv.ro.

UNTOLD isi respecta promisiunea facuta fanilor din intreaga lume si aduce pe aceeasi scena cei mai doriti cinci regi ai muzicii electronice, alaturi de alti 150 de artisti, dintre care amintim FAITHLESS, PAROV STELAR, CLEAN BANDIT, SCOOTER, DUBFIRE, RUDIMENTAL DJ, CHASE and STATUS DJ.

Cele cinci staruri electro-dance care vin in vara la UNTOLD, au ajuns pe primele locuri si intr-un clasament facut de revista Forbes, unde au fost clasati ca fiind cei mai bogati DJ din industrie. Adunate, averile lor sunt estimate la peste 150 de milioane de dolari.

MARTIN GARRIX, “tanarul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat in 2015 de fanii din intreaga lume pe locul al III-lea in clasamentul DJ MAG TOP 100!


La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui MARTIN GARRIX o fabuloasa avere, premii internationale, si desigur, un avion personal cu care calatoreste la cele mai apreciate festivaluri din lume. Cele mai importante distinctii de pana acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards unde a fost ales DJ–ul anului si in 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai buna muzica electronica.

Artistul olandez l-a vazut pentru prima data pe TIESTO in 2004, cand avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment in care si-a propus sa-i calce pe urme legendarului TIESTO.

Visul lui s-a implinit 11 ani mai tarziu cand MARTIN GARRIX a produs prima melodie cu legendarul DJ, “The Only Way Is Up”, iar in vara la festivalul UNTOLD, elevul si profesorul se vor intalni pe URSUS UNTOLD ARENA.
Desi a debutat in muzica electro-dance doar de patru ani, MARTIN GARRIX are deja colaborari cu artisti importanti precum: Ed Sheeran, Usher, Avicii, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike si mai ales cu cel care l-a facut sa isi doreasca sa ajunga un artist desavarsit, Tiesto. In mai 2015, GARRIX coproduce si piesa lui Avicii care a facut furori anul trecut, "Waiting for Love".

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 SI BRANDUL ANULUI IN ROMANIA


UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda. O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015. UNTOLD 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close