Antena 3 CNN Timp liber Muzică O legendă a muzicii franceze, pentru prima oară în România. Mireille Mathieu va concerta la Bucureşti, pe 24 martie 2014

O legendă a muzicii franceze, pentru prima oară în România. Mireille Mathieu va concerta la Bucureşti, pe 24 martie 2014

 O legendă a muzicii franceze, pentru prima oară în România. Mireille Mathieu va concerta la Bucureşti, pe 24 martie 2014
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
22 Iul 2013   •   11:39
Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cântăreţe franceze, va concerta pentru prima oară în România pe 24 martie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti, informează Mediafax.

Mireille Mathieu va veni la Bucureşti alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale. Audienţa va beneficia de experienţa unui spectacol grandios, două ore excepţionale de muzică live presărate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale precum: "Mon Credo", "C'est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" şi "Tous les enfants chantent avec moi".

Cariera artistică a cântăreţei Mireille Mathieu este impresionantă: a lansat nu mai puţin de 40 de albume şi a vândut peste 180 de milioane de copii în întreaga lume.

Mireille Mathieu susţinut concerte pe tot globul fiind ovaţionată la scenă deschisă de milioane de spectatori.

A înregistrat 1.200 de melodii în 11 limbi străine şi a colaborat cu mari nume ale cântecului francez şi internaţional: Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones şi mulţi alţii.

Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucureşti au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse ]n 200 ;i 500 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de la punctele de vânzare "Vreau Bilet" din Unirea Shopping Center etaj 2, magazinele EuroGsm, Librăria Mihai Eminescu, sediul "Vreau Bilet" din Str. Moise Nicoară nr.18, de la Sala Palatului şi online prin www.eventim.ro.


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close