Antena 3 CNN Timp liber Muzică Slash scoate la licitaţie o colecţie de haine, chitare din perioada Guns N' Roses şi un Corvette Stingray

Slash scoate la licitaţie o colecţie de haine, chitare din perioada Guns N' Roses şi un Corvette Stingray

Slash scoate la licitaţie o colecţie de haine, chitare din perioada Guns N' Roses şi un Corvette Stingray
Sursa foto: Foto:raritiesandb-sides.blogspot.com
15 Feb 2011   •   15:56

Fostul chitarist de la Guns N' Roses colaborează cu o casă de lictaţii din Beverly Hills pentru a-şi vinde o mare parte lucrurile pe care le-a colecţionat de-a lungul carierei, anunţă Reuters.

Chitaristul a anunţat că o mare parte din câştigurile realizate în urma licitaţiei, care va avea loc pe 26 martie, vor fi donate în scopuri caritabile.

Slash declara, în timpul unui turneu de concerte din Statele Unite, că succesul în cariera muzicală a fost însoţit de achiziţionarea multor obiecte de care nu are nevoie, de fapt. Decizia de a vinde obiectele a venit în urma unei schimbări de reşedinţă, când Slash şi soţia sa, Perla, au hotărât scape de excesul de bagaje.

Piesa principală a colecţiei care va fi scoasă la licitaţie o reprezintă un Corvette Stingray din 1966 "un monstru de maşină", cum o caracterizează rockerul. Autovehiculul, achiziţionat la sfârşitul anilor '80, când Guns 'N' Roses începuseră să cunoască succesul mondial, este prima maşină bună pe care şi-a cumpărat-o Slash şi este evaluat la 90 - 100.000 de dolari.

Din cele aproximativ 100 de chitare pe care le deţine, 14 vor fi vândute la licitaţi. Printre acestea se numără modele personalizate marca Telecaster, Stratocaster, Sanchez, Epiphone şi B.C. Rich, precum şi o chitară acustică Guild, folosită pentru înregistrarea piesei "Patience".

Printre articolele vestimentare, Slash va scoate la licitaţie şi trei dintre jobenele care l-au făcut celebru.

×
Subiecte în articol: licitatie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close