Antena 3 CNN Timp liber Muzică Slash, spectacol exploziv la Sala Palatului. Vezi imagini de la concert

Slash, spectacol exploziv la Sala Palatului. Vezi imagini de la concert

Slash, spectacol exploziv la Sala Palatului. Vezi imagini de la concert
de N.B.    |    06 Feb 2013   •   12:30

Concertul lui Slash de la Sala Palatului a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an pe scena muzicală din România. În faţa a peste 3.500 de fani entuziasmaţi, legendarul chitarist a oferit un show de senzaţie.

Trupa de acompaniament, The Conspirators, s-a dovedit a fi mult mai mult decât atât, muzicienii oferind o prestaţie fără cusur, impresionantă din toate punctele de vedere.

Miles Kennedy, solistul formaţiei Alter Bridge, îl însoţeşte pe Slash în turnee din 2010 şi pare a fi alegerea perfectă pentru concertele acestuia. Deşi are de interpretat melodii făcute celebre de formaţii ca Guns n' Roses sau Velvet Revolver, cântăreţul pare că interpretează fiecare melodie fără efort şi transmite o energie excelentă de pe scenă.

Slash a venit în România convins că a mai cântat aici. În timpul spectacolului, el a venit la microfon pentru a-şi recunoaşte "greşeala", şi a transmis fanilor că se va întoarce cu siguranţă.

"O experienţă extraordinară în Bucureşti! Public ucigaş, sală grozavă. Viaţa e frumoasă. Mă întorc aici cu bucurie data viitoare. Noroc România!" a scris chitaristul pe conturile sale de pe reţelele de socializare după concert.



×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close