Antena 3 CNN Timp liber Muzică Victor Rebengiuc e pentru prima dată personaj într-un videoclip: Este rege, la rugămintea lui Tudor Chirilă

Victor Rebengiuc e pentru prima dată personaj într-un videoclip: Este rege, la rugămintea lui Tudor Chirilă

Victor Rebengiuc e pentru prima dată personaj într-un videoclip: Este rege, la rugămintea lui Tudor Chirilă
28 Oct 2011   •   10:01

Rege pe scena teatrului românesc, rege şi în ultimul videoclip al trupei Vama. Victor Rebengiuc e pentru prima dată personaj într-un clip muzical. Interpretează rolul unui rege singur şi trist. Maestrul ne-a mărturisit că a acceptat propunerea pentru că îl admiră pe Tudor Chirilă şi pentru că l-a impresionat scenariul.

Un rege care a reuşit să alunge pe toată lumea din viaţa lui, care a rămas într-un regat pustiu. Acesta e rolul lui Victor Rebengiuc din videoclip. 

Scenariul a fost semnat de Tudor Chirilă, solistul trupei Vama. Din momentul în care a început să scrie s-a gândit la Victor Rebengiuc, fostul său profesor.

Maestrul a acceptat fără să stea pe gânduri şi timp de două zile au filmat aproape fără pauză. Videoclipul a fost realizat pe malul mării, în zorii zilei, şi la Sinaia, în cazinou.

Videoclipul nu e gata încă. O echipă de profesionişti pune imaginile filmate cap la cap. Şi au mult de muncă. Trebuie să termine totul până pe 3 noiembrie când va fi lansat clipul melodie "Copilul care aleargă către mare".

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close