Antena 3 CNN Timp liber RADISSON BLU ADUCE EXPERIENŢA AUTENTIC GERMANĂ A OKTOBERFEST LA BUCUREŞTI

RADISSON BLU ADUCE EXPERIENŢA AUTENTIC GERMANĂ A OKTOBERFEST LA BUCUREŞTI

RADISSON BLU ADUCE EXPERIENŢA AUTENTIC GERMANĂ A OKTOBERFEST LA BUCUREŞTI
22 Sep 2014   •   16:46

 În 2014 “Autumn Fest”, aflat la cea de-a sasea editie,  începe pe 22 septembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 6 zile, până pe 27 septembrie, în grădina interioară a celui mai mare hotel de lux din Bucuresti, Radisson Blu.

“Autumn Fest”, varianta inedită de cinci stele din Romania a Oktoberfest, aduce la Bucureşti toate ingredientele necesare pentru a recrea atmosfera exuberantă a Oktoberfest-ului din Műnchen: peste 3500 litri de bere Hofbräu (berea oficială Oktoberfest), mesele lungi de lemn amplasate în corturile tradiţionale, cântecele formaţiei Tiroler Alpenkavaliere si fetele îmbrăcate în tradiţionala rochie “Dirndl”.

Oaspeţii se vor bucura de o varietate de peste 50 de specialităţi autentice bavareze pregătite de către un bucătar autentic german, Bernd Kirsch, Executive Chef la hotelul Radisson Blu din Bucureşti. Meniul include preparate precum Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Schweine Haxen, Knödeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzel sau delicioasele deserturi precum ştrudel cu mere şi sos de vanilie sau turtă dulce.

Berea servită la Oktoberfest este special brasată pentru eveniment, fiind mai tare şi mai acidulată decât cea obişnuită, ceea ce produce şi faimosul ”guler” de spumă.

În fiecare an acest eveniment adună peste 2500 de invitaţi, printre care personalităţi de top ale comunităţii locale germane.

Despre hotelul Radisson Blu din Bucureşti

Situat pe Calea Victoriei, în inima oraşului, hotelul Radisson Blu din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România cu un număr total de 718 camere, inclusiv apartamente pentru clienţii care doresc cazare pe termen lung.

Cu 4 restaurante şi 4 baruri precum şi serviciile salonului Bali Spa sau cele ale centrului de wellness care dispune de piscină interioară, piscină şi jacuzzi exterior, sală de fintess şi saună,  hotelul satisface cele mai exigente preferinţe

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close