Antena 3 CNN Timp liber Sir Elton John, la Formula 1

Sir Elton John, la Formula 1

Sir Elton John, la Formula 1
03 Aug 2015   •   20:31

Celebrul muzician britanic Elton John va da un concert de două ore cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al SUA, care va avea loc în orașul Austin, din statul american Texas, între 23 și 25 octombrie, informează luni pagina de internet a acestui eveniment sportiv.
'Scopul nostru este de a crea în toamnă la Austin un eveniment de weekend de la care să nu poți lipsi, în care muzica și arta să se contopească cu sportul local și internațional în viața de noapte plină de energie' din acest oraș, a declarat președintele și CEO al competiției de la Austin, Jason Dial.

Câștigător al mai multor premii Grammy, sir Elton John este unul dintre artiștii cu cele mai mari vânzări din toate timpurile, cu 37 de discuri de aur și 27 de platină, amintește pagina de internet. El va interpreta unele dintre cele mai fredonate dintre melodiile 'incredibilei sale cariere de cinci decenii'.

În afara acestui 'legendar superstar' și a formației sale, programul mai include o expoziție internațională de artă pop, un festival în centrul orașului și un meci de fotbal.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close