Antena 3 CNN Timp liber Turism Albena, una dintre cele mai pitorești stațiuni din Bulgaria

Albena, una dintre cele mai pitorești stațiuni din Bulgaria

Albena, una dintre cele mai pitorești stațiuni din Bulgaria
11 Aug 2016   •   17:02
Considerată un paradis al familiilor cu copii, poziționată între mare și rezervația naturală Baltata, Albena atrage un număr foarte mare de turiști în sezonul estival, datorită ofertelor de cazare numeroase, dar și a plajei lungi de circa 5 km.

Tratamente pe bază de nămol


Albena se remarcă prin fâșia foarte lungă și lată a plajei, prin unitățile de cazare diverse cele mai multe aproape de coastă, fiind și unul dintre motivele principale pentru care cei mai mulți turiști își petrec vacanțele aici, prin liniștea caracteristică, dar și datorită numeroaselor facilități de petrecere a timpului liber.

Dincolo de all inclusive, Albena este și o destinație balneoclimaterică, unde te poți bucura în tihnă de numeroase tratamente pe bază de nămol grație izvoarelor cu ape termale bogate în calciu, magneziu, sodium și micronutrienți, ideale pentru tratarea afecțiunilor de la nivelul pielii sau cele ale oaselor.

Activități diverse

Totodată, Albena este o alegere inspirată pentru cîteva zile relaxante dedicate shoppingului. Dacă vânez prețuri mici, în zona centrală a stațiunii găsești câteva buticuri cu produse ieftine, de la magneți de frigider, pălării de soare, șaluri și eșarfe, evantaie sau picturi pe sticlă sau ceramică, dar și bunătăți din petale de trandafir precum siropuri, rahat, dulceață, ori produse cosmetice naturale.

Una dintre activitățile cele mai noi de care te poți bucura în Albena este plimbarea cu calul pe plajă. În cadrul stațiunii vei găsi un club modern de echitație unde poți lua cursuri de călărie sau poți închiria un cal pentru a porni în plimbări romantice la apusul soarelui alături de ghizii instruiți.

 

De Mădălina Isar

Curse turistice cu autocarul Litoral Bulgaria. Bilete incepand de la 12,50 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la numarul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close