Antena 3 CNN Timp liber Turism Bodrum, un oras elegant cu farmec grecesc

Bodrum, un oras elegant cu farmec grecesc

Bodrum, un oras elegant cu farmec grecesc
31 Iul 2015   •   16:11
Viața de noapte a enigmaticului orășel turcesc este extrem de pronunțată în ciuda faptului că este totuși o destinație în care tradițiile și obiceiurile sunt extrem de bine conturate. Este o destinație pitorească cu arhitectură în stil grecesc și locații elegante care te vor surprinde în mod plăcut.

Cluburi glamour și terase tradiționale

Cosmopolitul Bodrum este mai mult decât se prezintă la prima vedere cu a sa arhitectură minuțioasă, cu case vopsite în alb-albastru și străduțe strâmte pe care să te pierzi în noapte. Pe cât de elegantă este pe atât de misterioasă poate deveni mai ales în weekend-uri când practic se dă frâu liber distracțiilor nocturne. Întreaga linie de coastă se laudă cu cele mai bune cluburi din zonă, cu localuri tradiționale dar și petreceri colorate. Este un adevărat bum al vieții de noapte care atrage petrecăreți din toate colțurile Europei.

Turgutreis, așezarea somptuoasă a orașului Bodrum


Bodrum este o destinație destul de scumpă, dar asta nu înseamnă că nu poate fi vizitată și de către turiștii cu mai puțină dare de mână, mai ales că aici se găsesc așezări la fel de încântătoare dar mai ieftine decât centrul orașului. În această categorie intră Turgutreis, o zonă de coastă superbă cu plaje cu nisip fin și localuri unde poți petrece până în zorii zilei. Peisajele sunt impresionante, iar localnicii extrem de prietenoși. Pentru că plajele sunt destul de mici și viața de noapte agitată, nu este o locație pentru familiile cu copii mici.

Torba, cea mai luxoasă suburbie a Bodrumului

Când vine vorba de lux, Bodrum se întrece pe sine la această categorie. Resorturile elegante, restaurantele moderne și plajele foarte bine întreținute care pun la dispoziția turiștilor numeroase facilități de petrecere a timpului liber, sunt principalele atuuri ale acestei destinații. Dacă ești în căutarea luxului îl vei găsi pretutindeni, dar mai ales puternic ancorat în suburbia Torba, unde lumea bună se adună în jurul golfulețelor cu ape precum cristalul. Tot aici ancorează și cele mai multe vase de croazieră.

 

de Mădălina Isar

Sejur Bodrum 

Hotel Family Belvedere 3*- de la la 290 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close