Antena 3 CNN Timp liber Turism Călătoriile pe care le dorești. Ce trebuie să faci

Călătoriile pe care le dorești. Ce trebuie să faci

Călătoriile pe care le dorești. Ce trebuie să faci
22 Iul 2018   •   10:00

Sunt de acord călătoresc este destul de o pasiune costisitoare pentru a avea și eu spun , de obicei , la prietenii mei am nevoie pentru a găsi unul mai ieftin , dar nu este la fel de scump ca și credința generală este și este din ce în ce mai accesibile. Așa că am scris un scurt ghid cu privire la modul de a obține călătorie. Aceasta depinde în principal de cât de mult timp și efort ai pus în ea, la fel ca și cu totul. Și cât de mare este pe lista de prioritate (cât de rău nu vrei).

Principalele subiecte pentru a începe dumneavoastră de cercetare sunt următoarele:

Banii

 „Oh Aș vrea, dar nu am bani / nu castig mult, etc“. Bugetul dvs. / datorii au un impact mai mare, dar aceasta nu face călătorie imposibilă. Și nu trebuie să fie în jurul valorii de o excursie mondială pentru a începe cu, explorarea doar orașul dvs. sau de a merge într-o excursie de o zi într-un oraș învecinat înseamnă călătorie. Este vorba de mirare, descoperind un loc nou, observând viața.

Acum merge înapoi la lucru de bani. Există o mulțime de resurse on-line cu privire la modul de a gestiona bugetul și educație financiară. Eu personal petrec jumătate din venitul meu de cazare și masă, iar cealaltă jumătate dintre economii și de călătorie / alte cheltuieli (în funcție de lună). Deci, doar o parte din venitul meu merge în călătorie, deoarece este o prioritate pentru mine. Același procent altcineva cheltuiește pe haine, de formare, etc, ceea ce este important pentru ei. Aceasta nu înseamnă că e rău. Aceasta înseamnă că ei își permit să călătorească, dar alte priorități sunt pe primul loc.

De asemenea, cu atât de mult publicitate, credem că avem nevoie de mult mai multe lucruri decât noi. Cele mai multe dintre ele sunt frumos să-au , dar sunt tratate ca o necesitate. Dar asta o întreagă dezbatere. Un exercițiu simplu , care mă ajută foarte mult de fiecare dată când vreau să cumpăr ceva ce consider scump este să mă întreb „nu am cu adevărat nevoie de el?“ Și „este în valoare de / îmi place atât de mult?“. Călătorind , de asemenea , mi -a facut mai minimalist .

Detalii pe thelostromanian.com

×
Subiecte în articol: thelostromanian calatorii
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close