Antena 3 CNN Timp liber Turism City Break la inceput de toamna in Praga

City Break la inceput de toamna in Praga

City Break la inceput de toamna in Praga
01 Sep 2014   •   15:53
Un city break in Praga este alegerea ideala pentru un moment de relaxare in care sa descoperi zonele istorice si incantatoare ale Cehiei, da si pentru o mini vacanta inainte de finalul sezonului estival.

Atractii turistice in Praga

Praga exceleaza la capitolul atractii turistice fiind un loc incarcat cu istorie si cu renume mai ales in ceea ce priveste berea. Daca te afli in Praga pentru cateva zile iti recomandam sa nu te retii din a gusta toate felurile de bere pragheza pentru ca la intoarcere vei avea ce povesti familiei.

In Praga nu vei fi captivat doar de faimoasa bere ci si de celebrul Castel- Prazsky hrad, fiind cel mai mare complex medieval din Europa, constructie ce dateaza din secolul IX si modificata de mai multe ori de-a lungul anilor.

Maretul castel inconjurat cu zidurile unei vechi fortarete este de o frumusete unica la care se adauga strada de aur -Golden Lane sau asa numita Zlata Ulicka. Pe strada de aur vei gasi 11 casute istorice cu o vechime foarte mare in care au locuit candva marile celebritati ale Cehiei, precum scriitori si laureati ai premiilor Nobel, dar si o multime de standuri cu suveniruri lucrate manual foarte valoroase.

Viziteaza Casa care Danseaza!


Centrul vechi din Praga numit Staromestske namesti este o adevarata bijuterie ce detine constructii din secolul XI cu palate si biserici in stil neo-gotic elegant si art nouveau, fiind parte a patrimoniul mondial UNESCO.

In Praga se afla si o incantatoare constructie numita Casa care Danseaza datorita formei ciudate in care aceasta a fost realizata. Aceasta dateaza din perioada anilor 1994 si 1996 , realizata in mai multe stiluri printre care cele neo-gotic si neo-baroc. Iti recomandam sa admiri superba constructie in timp ce servesti o cafea tare pe terasa unui restaurant renumit.

 

Madalina Isar

City Break Praga 

Hotel Olympik 4*- de la 238 euro/persoana, transport cu avionul, 3 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close