Antena 3 CNN Timp liber Turism Copiii merg gratis în vacanță, la Gulliver Delta Resort!

Copiii merg gratis în vacanță, la Gulliver Delta Resort!

Copiii merg gratis în vacanță, la Gulliver Delta Resort!
13 Apr 2016   •   16:43
Tinutul desprins parcă din grădina Edenului, Delta Dunării te aşteaptă împreună cu toată familia într-o vacanţă plină de aventuri, pe care o poți descoperi în acest sezon estival profitând de ofertele speciale!

Copiii merg gratis în vacanță, iar părinții primesc bonus pensiune completă. Sejurul pornește de la numai 399 lei/persoană și include 5 zile de cazare cu masă, transport cu autocar, transfer cu barca, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii.

Prin cel mai nou program Delta pentru toți românii de la Gulliver Delta Resort 3*, familiile au parte de surprize de nerefuzat și de momente de vacanță unice!

Porneşte în explorarea Deltei Dunării şi descoperă sutele de specii de peşti, plante,animale și păsări. Acest colț de natură este unic, și datorită faptului că aici se găsește cea mai mare comunitate de pelicani din Europa, dar și cea mai mare suprafaţă compactă de stufăriş din întreaga lume.

Cazare Delta Dunării

Gulliver Delta Resort 3* este un hotel modern realizat în armonie cu acest colț de paradis, având un stil specific lipovenesc, fiind poziționat în localitatea Uzlina, și flancat de salcii, rozog, păpură și nuferi albi, galbeni sau roz.

 

De Geanina Ichim

DELTA DUNĂRII PENTRU TOȚI ROMÂNII 

Gulliver Delta Resort 3*- de la 399 lei/  persoana, 5 zile de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. (Bonus: pensiune completă. Primul copil merge gratuit în apartament cu părinții, indiferent de vârstă, al doilea copil plătește tarif de primul copil). Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la [email protected].

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close