Antena 3 CNN Timp liber Turism Cum să faci un zbor lung cu avionul să fie mai puțin obositor

Cum să faci un zbor lung cu avionul să fie mai puțin obositor

Cum să faci un zbor lung cu avionul să fie mai puțin obositor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Iul 2018   •   21:28

Am auzit mai mulți prieteni că zborul ore în șir este unul dintre motivele pentru care nu călătoresc. Sunt de acord că peste nouă ore de zbor nu sunt o activitate interesantă, dar există câteva sfaturi pentru a face călătoria mai plăcută. Sau cel puțin să nu fie un motiv pentru a evita calatoriile lungi.

Alegeți traseul cu înțelepciune

Cele mai lungi zboruri directe pe care le-am luat până acum au fost de aproximativ 14 ore fiecare, Paris - Buenos Aires și Amsterdam - Jakarta. 

Când călătoriți foarte departe, este mai bine să împărțiți călătoria. De exemplu, dacă te duci la Jakarta, poate doriți să vă opriți în EAU / Qatar pentru o zi. Mergi afară, întinde picioarele, mânca ceva bun și odihnește-teUrmătorul drum ar trebui să fie mai suportabil după aceea. Există unele companii aeriene care oferă programe de escală . Nu am folosit niciodată unul, dar mă gândesc pentru viitor. Rețineți, că aceste zboruri pot fi mai scumpe. Eu fac de obicei propriul meu „program de oprire“. Unele companii aeriene oferă cazare gratuită între zboruri, în anumite condiții, desigur.

Și puteți alege opriri în orașele în care nu ai mai fostÎn acest fel aveți timp să vă odihniți între zboruri și nu veți mai simți că pierdeți timpul. 

Dertalii pe www.thelostromanian.com

×
Subiecte în articol: thelostromanian calatorie avion zbor
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close