Antena 3 CNN Timp liber Turism Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga

Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga

Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga
22 Iul 2014   •   18:15
Parga este renumita nu doar pentru zonele superbe in care te poti relaxa si distra in acelasi timp ci si pentru delicatesele culinare traditionale, cu restaurante moderne si elegante deosebite.

Ce mancam in Parga

Bucataria greceasca abunda in iaurturi grase, sosuri usoare, branza feta si salate racoritoare, iar Parga nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste mancarea. Vei putea gusta din supa de linte si salatele cu creveti si sosuri delicate, si vei fi ademenit de mirosurile imbaietoare ale fiecarui restaurant.

Iti recomandam sa incerci Piperchi, un preparat pe baza de ardei, rosii si branza foarte usor si suculet, dar si Spanakopita un fel de placinta cu spanac, praz si branza feta. Daca vrei sa te delectezi cu ceva dulce incearca Galotopita o prajitura simpla din lapte, unt si gris, sau tarta cu mere Tosca.

Unde sa mancam in Parga

Dupa ce ai petrecut o dimineata pe plaja te invitam sa te racoresti in taverna Aegis Dine & Drink alaturi de familia ta in timp ce savurezi un pahar mare cu limonada si menta. Preparatele servite aici sunt in stil mediteranean, iar vinurile parfumate sunt printre cele mai renumite din Parga.

In restaurantul Ο Gialos vei avea parte de o experienta culinara desavarsita cu preparate in stil italian, dar si traditional, cu o servire impecabila si muzica eleganta. Daca iti doresti sa te distrezi alaturi de partenerul tau, in barul Johnnys Place vei putea consuma cele mai faimoase cocktail-uri colorate cu sau fara alcool in functie de preferinte. De un moment romantic vei avea parte in restaurantul Veneziano, unde vei putea cina la lumina lumanarilor, iar cadrul perfect va intregi un tablou pictat cu dragoste.

Madalina Isar

Sejur Parga 

Vila Stella 2*- de la 119 euro + 329 ron, transport cu autocarul, transferuri, 6 nopti de cazare fara masa, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close